free drag and drop web builder

PROPERS CURSOS


Esther i Carmina Roura, professores de FHY Association International, viuen a La Cerdanya i us podem oferir, a Llivia mateix, aquestes activitats:

A principis de gener del 2018, a Llívia, La Cerdanya (Girona)

  • "Passeig entre els Estels" entrada lliure, 2 de gener, 18h a 19.30h
  • Taller Campana de Bronze, 9 hores lectives, 4 de gener, 9h30 a 14h i 15h a 19h30 / Preu: 95€ / preu social, 80€

A principis de febrer del 2018, a Llívia, La Cerdanya (Girona)

  • "Gestos & Paraules d´Amor", entrada lliure , 2 de febrero, 18h a 19.30h
  • Taller Mà Divina , 11 hores lectives ( 3 de febrero, 10h a 14h i 15h a 18h / 4 de febrero, 10h a 14h) / Preu: 130€ / preu social, 95€


FENG HUANG YUAN

Podem entendre FHY com una clau per accedir a la màgia de la vida, a la promoció de la salut i la longevitat. L'energia pura de l´Univers arriba als practicants a través dels meridians, dels punts d'acupuntura… Es connecta la sanació del cos amb la sanació de l'ànima, el que no es veu es més important que el que veïem.

Els nostres referents científics són, a banda de la Medicina Tradicional Xinesa, la teoría Hologràfica, i la Morfogenètica de Rupert Sheldrake.

És un mètode, basat en tècniques ancestrals xineses, que ens dóna accès a l´energía adequada al nostre temps. El GM DaTong  ha fet una reinterpretació i síntesi, una adaptació a la societat del segle XXI. Amb uns moviments fàcils podem reequilibrar el nostre cos i les nostres emocions, per tal de gaudir al màxim de la vida. 

La pràctica ens ajuda a accedir simultàniament al cos, la ment i l´esperit, elevant el nivell en tots els aspectes de l'ésser humà, de manera integrada i natural. Un ajustament d´excel.lent qualitat ens permet optimitzar el procés de regeneració. 

A travès del FHY ens trobem al Jardí del Fènix, un lloc particular on aconseguir la millor versió de nosaltres mateixos. Amb l´energia renovada ens arriba el que ens convé. Aprofundint en el mètode podrem avançar en el nostre camí.

Les pràctiques les podem fer a casa. És un sistema fàcil, profund i segur, apte per a qualsevol edat i circumstància de la vida, excepte si es pateix una malaltia mental greu. Practicant 20 minuts al dia de manera regular gaudirem de millor relació amb els altres i amb nosaltres mateixos, serem més positius, alegres i sans. 

Destinant poc temps a l´aprenentatge inicial ja practicarem de manera autònoma i profitosa, no ens podem perdre tanta saviesa!!!

PRACTIQUES I CURSOS

FHY ens proposa practiques físiques & espirituals, compatibles amb qualsevol religió, fàcils, segures i efectives. Els coneixements d´Orient complementen els nostres. No ens entretenim gaire amb la teoría, l´experiència és la protagonista. 


Així quan practiquem el "Passeig entre els Estels", amb moviments naturals, ens sentim confiats i tranquils. 

I quan practiquem els "Gestos & Paraules d´Amor", una altra pràctica introductòria, ens adonem del potencial de les nostres paraules i accions.


Si l´experiència us agrada i en teniu més ganes, us oferim altres tallers, com ara “Qi Gong Campana de Bronze” i “Qi Gong Mà Divina”, pràctiques més avançades, on la consciència queda en el seu estat més simple i, a la vegada, més despert. Amb la ment en aquesta situació de descans es calmen els nervis i s´equilibren les constants vitals. 

L´aprenentatge és ràpid i acabat el taller podreu practicar pel vostre compte, encara que recomanem alguna sessió d´afiançament.

DAN DAO, Curs d´Alquimia Interior

L´alquimia DAN DAO crea el miracle de la vida i el despertar espiritual. El curs activa la capacitat interna que tenim tots els humans per despertar els nostres dons naturals i convertir-nos en Humans Vertaders.

Es requereix haver cursat abans:
A1. FH CAMPANA DE BRONZE
A2. MÀ DIVINA

La fita és trobar un camí, a través del laberint de la vida, amb l'ajuda de XIU LIAN. La saviesa és al cor, el cor és la seu de la saviesa, representa la nostra consciència i és el responsable de la transformació espiritual. Retrobant l´antic camí de XIU LIAN, arribarem a la profunditat dels nostres cors, on regeix la gran llei del DAO, abastant la nostra naturalesa superior, la més valuosa. Buscant la vida que ve de la profunditat de l'Univers, tornarem a la terra perduda de Lemuria, tornarem a casa. 

L´alquimia DAN DAO crea el miracle de la vida i el despertar espiritual. El curs activa la capacitat interna que tenim tots els humans per despertar els nostres dons naturals i convertir-nos en Humans Vertaders. Només cal entrar en sintonia amb l’energia del cor i tenir una actitud profundament humil. Respectant totes les manifestacions de la vida ens tornarem rics i poderosos, serem forts i potents com l`herba que creix trencant el gel i vencent la neu. 

TALLER “FH CAMPANA DE BRONZE” 

Taller sobre els conceptes teòrics i mecanismes d'execució d'una pràctica fonamental del sistema FHY, “La Campana de Bronze”.

Aquest taller permet meditar facilment dempeus, amb cert moviment. La pràctica habitual millorarà el vostre benestar de manera significativa. 

Alguns efectes de la pràctica són:

• Accelerar el procés de sanació natural del cos 

• Alleujar el dolor físic i emocional

• Reforçar el sistema immunitari i prevenir malalties

• Ressoldre la por, l'ansietat, l'estrès, la ira i la depressió

• Desintoxicar i optimitzar el pes corporal

Tanmateix, per afrontar aaquestes situacions i/o per ajudar a tercers, es recomana profunditzar en el mètode FHY i accedir al Taller “Mà Divina” (A2)

TALLER “Mà Divina” 

Taller per aprofundir en la metodologia FHY .

Al Taller Mà Divina, que requereix haver cursat l´anterior (de fet n´és el complement) aprenem a moure, restaurar i preservar l'energia vital (Qi). Experimentem la connexió de la intel·ligència innata del nostre cos amb l'energia de la Terra i el Qi Universal, sense esforç mental. Vetllem més profundament per a la nostra salut,  incidint en el pasat, en el present i en el futur, totavegada que aprenem tècniques senzilles per a ajudar a la nostra familia i amics.

EQUIP

Gran Mestre DaTong

Va néixer a la costa est de la Xina, en un petit poblet on s'ha cultivat des de temps ancestrals el Qi Gong i on s´han conservat ben vius els vincles amb la cultura tradicional xinesa. 

De nen va practicar Qi Gong, la “Campana de Bronze”. Els seus mestres van aprendre amb Jian Youshan, deixeble directe del famós Sun Lutang. Era un adolescent malaltís, va centrar-se en l'aspecte de la salut i va superar la malaltia. Llavors va elevar la “Campana de Bronze” a un nivell energètic superior i així es van desenvolupar les seves extraordinàries capacitats alhora que aprofundia en el coneixement de les lleis còsmiques. 

A finals dels 80, molts deixebles el seguien, la seva escola s´anomenà Tian Gong, "Qi Gong del Cel". Fou un dels mestres de Qi Gong de més prestigi a la Xina, un Gran Mestre. Va emigrar a USA l'any 1995, iniciant la difusió a Occident de les tècniques còsmiques de Tian Gong. Va impartir els seus ensenyaments també a Europa, freqüentment a Alemanya i a Espanya.

A finals de 2011 percep l'arribada d'un nou cicle, iniciant un nivell superior, adaptat a la nova època, que resulta més profund i senzill. Així sorgeix Feng Huang Yuan, “Jardí del Fènix”.
Professors / Professores

Esther Roura

Farmacèutica, funcionària adscrita al Cos de Titulats Superiors de la Generalitat de Catalunya. 

Des de l'any 2006 és alumna del Gran Mestre DaTong, fundador del Qi Gong del segle XXI, Tian Gong en la seva fase inicial, amb reset a l´actual plataforma: Feng Huang Yuan. Ha assistit a totes les formacions de professorat, ha organitzar nombrosos cursos i ha participat en viatges de formació dirigits pel GM, l'últim d'ells a la Xina (maig del 2013). Com a docent està formada en la transmissió d'energies de Ding Shen Gong i Bi Gu Gong, i acreditada per impartir altres cursos.

El 2012, el 2013 i el 2015 va assistir als retirs del GM a Mount Shasta (Califòrnia) i a Hong Kong.

Carmina Roura

Infermera, lider certificada per coactive CTI

Es va iniciar en Tian Gong l'any 2006, com alumna del Gran Mestre DaTong. Ha participat de manera contínua a tots els tallers de formació de professorat i està acreditada per a transmetre energia així com impartir altres cursos.

Ha impartit amb èxit nombrosos cursos, conferències i transmissions d'energia, Ding Shen Gong i Bi Gu Gong entre d'altres. Com a docent va aprofundir els ensenyaments del GM Letian a Mount Shasta (USA, 2012) i a Hong Kong, el 2013 i el 2015, on va accedir a la nova metodologia, FENG HUANG YUAN (Jardí del Fènix), creada pel GM com a continuació, revalidació i avenç del sistema Tian Gong. 

Javier López

Col·laborador en la comunitat educativa de Tenerife I promotor de la salut a través de la dieta.

Va conèixer al Gran Mestre Da Tong l'any 2003 i a partir de llavors va seguir amb perseverança els seus ensenyaments. Es va acreditar com a professor de Tian Gong, cursant amb èxit els tallers corresponents a la didàctica del mètode i ha revalidat recentment els seus coneixements en l'actual disciplina de Feng Huang Yuan.

Ha impartit tallers de Campana de Bronze i Mà Celestial en el seu nivell intermedi (Tian Gong). Actualment és un dels professors acreditats a Europa per ensenyar Feng Huang Yuan, el sistema avançat del GM Da Tong. 

Col·laboradors / Col·laboradores

Gloria PÉREZ

Coordinadora a les Illes Canàries
Gran Canària
Espanya

Ramon FONTI

Logística
Lleida
Catalunya

Jorge MARTÍN

Logística
Madrid
Espanya

Carlus CAMPS

Filmacions
Girona
Catalunya

Alfons FRANCES

Comunicació
Barcelona
Catalunya

Anna ARBUÉS

Logística
Barcelona
Catalunya