wysiwyg site development

CAMINANT PEL PARADÍS

Práctica per a millorar el fluxe energètic dels meridians i la correcta gestió del Qi. Aplicable a problemes de salut, per a millorar les constants vitals i afavorir l'equilibri emocional; també, en persones sanes, per a posar-se en forma i prevenir malalties. Per als adults, els nens i la gent gran. Es recomanable practicar 1-3 vegades diàries.

FENG HUANG YUAN

És un mètode, basat en tècniques ancestrals xineses, que ens dóna accès a l´energía adequada al nostre temps. El GM DaTong (Letian)  ha fet una reinterpretació i síntesi, una adaptació a la societat del segle XXI. Amb uns moviments fàcils podem reequilibrar el nostre cos i les nostres emocions, per tal de gaudir al màxim de la vida. 

La pràctica ens ajuda a accedir simultàniament al cos, la ment i l´esperit, elevant el nivell en tots els aspectes de l'ésser humà, de manera integrada i natural. Un ajustament d´excel.lent qualitat ens permet optimitzar el procés de regeneració. 

A travès del FHY ens trobem al Jardí del Fènix, un lloc particular on aconseguir la millor versió de nosaltres mateixos. Amb l´energia renovada ens arriba el que ens convé. Aprofundint en el mètode podrem avançar en el nostre camí.

Les pràctiques les podem fer a casa. És un sistema fàcil, profund i segur, apte per a qualsevol edat i circumstància de la vida, excepte si es pateix una malaltia mental greu. Practicant 20 minuts al dia de manera regular gaudirem de millor relació amb els altres i amb nosaltres mateixos, serem més positius, alegres i sans. 

Destinant poc temps a l´aprenentatge inicial ja practicarem de manera autònoma i profitosa, no ens podem perdre tanta saviesa!!!

EQUIP

Gran Mestre DaTong (Letian)

Va néixer a la costa est de la Xina, en un petit poblet on s'ha cultivat des de temps ancestrals el Qi Gong i on s´han conservat ben vius els vincles amb la cultura tradicional xinesa. 

De nen va practicar Qi Gong, la “Campana de Bronze”. Els seus mestres van aprendre amb Jian Youshan, deixeble directe del famós Sun Lutang. Era un adolescent malaltís, va centrar-se en l'aspecte de la salut i va superar la malaltia. Llavors va elevar la “Campana de Bronze” a un nivell energètic superior i així es van desenvolupar les seves extraordinàries capacitats alhora que aprofundia en el coneixement de les lleis còsmiques. 

A finals dels 80, molts deixebles el seguien, la seva escola s´anomenà Tian Gong, "Qi Gong del Cel". Fou un dels mestres de Qi Gong de més prestigi a la Xina, un Gran Mestre. Va emigrar a USA l'any 1995, iniciant la difusió a Occident de les tècniques còsmiques de Tian Gong. Va impartir els seus ensenyaments també a Europa, freqüentment a Alemanya i a Espanya.

A finals de 2011 percep l'arribada d'un nou cicle, iniciant un nivell superior, adaptat a la nova època, que resulta més profund i senzill. Així sorgeix Feng Huang Yuan, “Jardí del Fènix”.
Professors / Professores

Esther Roura

Farmacèutica, funcionària adscrita al Cos de Titulats Superiors de la Generalitat de Catalunya. 

Des de l'any 2006 és alumna del Gran Mestre DaTong, fundador del Qi Gong del segle XXI, Tian Gong en la seva fase inicial, amb reset a l´actual plataforma: Feng Huang Yuan. Ha assistit a totes les formacions de professorat, ha organitzar nombrosos cursos i ha participat en viatges de formació dirigits pel GM, l'últim d'ells a la Xina (maig del 2013). Com a docent està formada en la transmissió d'energies de Ding Shen Gong i Bi Gu Gong, i acreditada per impartir altres cursos.

El 2012, el 2013 i el 2015 va assistir als retirs del GM a Mount Shasta (Califòrnia) i a Hong Kong.

Carmina Roura

Infermera, lider certificada per coactive CTI

Es va iniciar en Tian Gong l'any 2006, com alumna del Gran Mestre DaTong. Ha participat de manera contínua a tots els tallers de formació de professorat i està acreditada per a transmetre energia així com impartir altres cursos.

Ha impartit amb èxit nombrosos cursos, conferències i transmissions d'energia, Ding Shen Gong i Bi Gu Gong entre d'altres. Com a docent va aprofundir els ensenyaments del GM Letian a Mount Shasta (USA, 2012) i a Hong Kong, el 2013 i el 2015, on va accedir a la nova metodologia, FENG HUANG YUAN (Jardí del Fènix), creada pel GM com a continuació, revalidació i avanç del sistema Tian Gong. 

Gloria PÉREZ

Coordinadora a les Illes Canàries
Gran Canària
Espanya

Alfons FRANCES

Comunicació
Barcelona
Catalunya

Jorge MARTÍN

Logística
Madrid
Espanya

Ramon FONTI

Logística
Lleida
Catalunya

Javier LÓPEZ

Coordinador a les Illes Canàries
Tenerife
Espanya

Carlus CAMPS

Filmacions
Girona
Catalunya

Anna ARBUÉS

Filmacions
Girona
Catalunya

CURSOS

CURS CAMÍ DE SANACIÓ I PROSPERITAT


Objectiu Principal: Salut i benestar extensius, per nosaltres i les persones del nostre entorn. Obtenir coneixements i recursos elevats per la pràctica quotidiana en el Jardí del Fènix (FHY) 

Inclou: Campana de Bronze, Mà Celestial, Mètodes de sanació en el Jardí del Fènix, Membrana de Protecció Celestial i Transmisió de Energía Bi Gu. El "Camí de Sanació i Prosperitat" es un curs d´Alt Qi Gong orientat a la salut i al benestar fisic, anímic i espiritual. Impartit pel seu creador, el Gran Mestre Letian, ens acosta als fonaments ancestrals dels hàbits saludables de l´antiga Xina. "Caminant és fa el camí", practicant Feng Huang Yuan ens trasl.ladem al nostre "Jardí del Fènix", l´espai-temps superior que es troba dins nosaltres mateixos. 

No es troba alineat amb cap religió concreta ans el contrari participa de la filosofia essencial de qualsevol religio, i ens recorda el sentit del concepte ampli: re-ligare. 

El curs es basa en pràctiques de Qi Gong d´elevat nivell que són útils per a tothom. Aquest nivell d´ensenyament és superior a les pràctiques introductòries dels "7 mètodes per a la salut" i previ al "FH Tuo Tai Huan Gu" en fase de preparació en el seu major nivell energètic. No hi ha cap requisit previ per a accedir-hi, hi esteu tots convidats, exceptuant qui tingui greus problemes d´inestabilitat psíquica.

Amb caràcter eminenment experiencial, inclou diferents tallers: "FH Campana de Bronze", "FH Mà Celestial", els "Mètodes de Sanació al Jardí del Fènix", així com l´"Energia del Bi Gu" i la "Membrana de Protecció Celestial".

Curs especialment indicat per a professionals de la salut i cuidadors: infermers, fisioterapeutes, professors de ioga, couchs, terapeutes en general, etc, tanmateix obert a tothom qui vol crèixer: ens ajuda quotidianement a restablir i millorar la nostra energia, potenciant de retruc les condicions vitals de les persones que es troben al nostre càrrec. 

Fotos curs Octubre 2016 a Barcelona

Fotos curs Octubre 2016 a Canàries

Create awesome mobile-friendly websites. No coding and free.

PROGRAMA “7 Mètodes per a la Salut” 

El programa inclou set pràctiques antigues, validades pels resultats en el decurs del temps i adaptades a l´actualitat:

1. Camí cap a l'Univers: senzilla pauta per emprendre un viatge meravellós a l´energia interestel.lar, sintonitzant amb l´Univers, equilibrant les emocions.

2. Mantra del Gran Amor: antiga teràpia de Hawaii (Hoponopono), readaptada pel Gran Mestre Letian, per a ajudar en les incidències de salut, interpersonals i financeres.

3. Respiració de la Tortuga Àuria: mètode ancestral de respiració enfocat a optimitzar els ritmes biològics. Aporta longevitat, vitalitat i rejoveniment.

4. Manteniment de la columna i SNC: pràctica que alleuja la pressió de l´esquena, sana patologies vertebrals, medul.lars i neurològiques.

5. La música com a medicina: tècnica ancestral per a guarir-te tu mateix, a altres persones, animals i plantes, amb el llenguatge, la música i les cançons dels estels.

6. Posta a Punt Matinal: taula d´exercicis per ajustar el cos pel matí, “escarpir / pentinar” els circuits dels meridians i els vasculars, reajustant la sang i equilibrant el Qi.

7. Nit de Regeneració: taula d´exercicis per abans d'anar a dormir que sintonitza la nostra fisiologia amb l´energia de la nit, i ens permet aconseguir un descans reparador.


Els “7 Mètodes Ancestrals per a la Salut” son complementaris entre si i configuren un profund programa de vida saludable. Ens permeten tenir cura de la nostra salut, del benestar del nostre entorn immediat i de la Terra.

Promoure la salut, la bellesa i l'harmonia és a l'abast de tothom i és la nostre responsabilitat. 

TALLER DE LA TORTUGA MIL·LENÀRIA

Durada: 7 hores, de 10h a 18h amb pausa de 1h

Objectiu Principal: Millorar la salut i prevenir la malaltia, promoure el benestar físic, emocional i anímic, augmentar la longevitat i la qualitat vital.

Inclou: Transmissió d'energia, Teoria i Pràctica de la Tortuga, un dels 7 Mètodes per a la Salut de FHY. La pràctica es durà a terme en un medi natural.