free html web templates

FENG HUANG YUAN

Vine a practicar amb nosaltres al Jardí del Fènix

Mobirise

Tots tenim dues vides. La segona comença quan  ens adonem que només en tenim una.  - Confuci -

Per aquests moments especials

Per a aquests moments especials FHY ofereix pràctiques específiques, com la Respiració del Cel, el Embolcall de Protecció Celestial o el Bi Gu així com meditacions com la "La pregària per a la difusió del amor a la Mare Terra"

Per recomanació de Da Tong Shi Fu s'han constituït grups de pràctiques "on line" per gaudir de la força espiritual de la comunió entre els participants.

Els cursos de FHY segueixen disponibles, ara en versió "on line"

Feng Huang Yuan

Mobirise

Podem entendre FHY com una clau per accedir a la màgia de la vida, a la promoció de la salut i la longevitat. L'energia pura de l´Univers arriba als practicants a través dels meridians, dels punts d'acupuntura… Es connecta la sanació del cos amb la sanació de l'ànima, el que no es veu es més important que el que veïem.

Els nostres referents científics són, a banda de la Medicina Tradicional Xinesa, la teoría Hologràfica, i la Morfogenètica de Rupert Sheldrake.

És un mètode, basat en tècniques ancestrals xineses, que ens dóna accès a l´energía adequada al nostre temps. El GM DaTong ha fet una reinterpretació i síntesi, una adaptació a la societat del segle XXI. Amb uns moviments fàcils podem reequilibrar el nostre cos i les nostres emocions, per tal de gaudir al màxim de la vida. La pràctica ens ajuda a accedir simultàniament al cos, la ment i l´esperit, elevant el nivell en tots els aspectes de l'ésser humà, de manera integrada i natural. Un ajustament d´excel.lent qualitat ens permet optimitzar el procés de regeneració.

A travès del FHY ens trobem al Jardí del Fènix, un lloc particular on aconseguir la millor versió de nosaltres mateixos. Amb l´energia renovada ens arriba el que ens convé. Aprofundint en el mètode podrem avançar en el nostre camí.

Les pràctiques les podem fer a casa. És un sistema fàcil, profund i segur, apte per a qualsevol edat i circumstància de la vida, excepte si es pateix una malaltia mental greu. Practicant 20 minuts al dia de manera regular gaudirem de millor relació amb els altres i amb nosaltres mateixos, serem més positius, alegres i sans.

Destinant poc temps a l´aprenentatge inicial ja practicarem de manera autònoma i profitosa, no ens podem perdre tanta saviesa!!! 

Gran Mestre DaTong

Mobirise

Va néixer a la costa est de la Xina, en un petit poblet on s'ha cultivat des de temps ancestrals el Qi Gong i on s´han conservat ben vius els vincles amb la cultura tradicional xinesa.

De nen va practicar Qi Gong, la “Campana de Bronze”. Els seus mestres van aprendre amb Jian Youshan, deixeble directe del famós Sun Lutang. Era un adolescent malaltís, va centrar-se en l'aspecte de la salut i va superar la malaltia. Llavors va elevar la “Campana de Bronze” a un nivell energètic superior i així es van desenvolupar les seves extraordinàries capacitats alhora que aprofundia en el coneixement de les lleis còsmiques.

A finals dels 80, molts deixebles el seguien, la seva escola s´anomenà Tian Gong, "Qi Gong del Cel". Fou un dels mestres de Qi Gong de més prestigi a la Xina, un Gran Mestre. Va emigrar a USA l'any 1995, iniciant la difusió a Occident de les tècniques còsmiques de Tian Gong. Va impartir els seus ensenyaments també a Europa, freqüentment a Alemanya i a Espanya.

A finals de 2011 percep l'arribada d'un nou cicle, iniciant un nivell superior, adaptat a la nova època, que resulta més profund i senzill. Així sorgeix Feng Huang Yuan, “Jardí del Fènix”. 

Pràctiques i Cursos

Mobirise

 FHY ens proposa practiques físiques & espirituals, compatibles amb qualsevol religió, fàcils, segures i efectives. Els coneixements d´Orient complementen els nostres. No ens entretenim gaire amb la teoría, l´experiència és la protagonista.

Així quan practiquem el "Passeig entre els Estels", amb moviments naturals, ens sentim confiats i tranquils.

I quan practiquem els "Gestos & Paraules d´Amor", una altra pràctica introductòria, ens adonem del potencial de les nostres paraules i accions.

Si l´experiència us agrada i en teniu més ganes, us oferim altres tallers, com ara “Qi Gong Campana de Bronze” i “Qi Gong Mà Divina”, pràctiques més avançades, on la consciència queda en el seu estat més simple i, a la vegada, més despert. Amb la ment en aquesta situació de descans es calmen els nervis i s´equilibren les constants vitals.

L´aprenentatge és ràpid i acabat el taller podreu practicar pel vostre compte, encara que recomanem alguna sessió d´afiançament. 

Transmissions integrals d'energia

El Gran Mestre Da Tong i els Professors autoritzats poden dur a terme transmissions simultànies d’energia sanadora. A Feng Huang Yuan disposem d´aquest mètode per a rebre energia d'alta qualitat. Durant el procés, el Gran Mestre Da Tong o els Professors funcionen com antenes efectives per a transmetre l'energia universal de sanació. La fita: netejar l'estancament energètic associat a les malalties, enfortir les
funcions dels òrgans i resoldre problemes de l’ànima.

L'essència de la cultura xinesa rau en la comprensió de la unitat entre els éssers humans i l’univers, en l´intercanvi energètic constant. Les transmissions d'energia FHY són úniques perquè faciliten l´energia pura als assistents, que reben la sanació des del cor de l'univers.

Aquestes energies pures connecten la sanació del cos amb la sanació de l’ànima,

Sanen en origen malalties físiques i anímiques, especialment cròniques. Això significa que podem accedir a una sanació profunda, que els trastorns es resolen a nivell arrel.

Les transmissions d'energia FHY del Gran Mestre Da Tong són singulars, a gran escala, arriben a milers de participants i a distància. Transmet energia integradora í harmonitzadora per a tots els aspectes de la persona: cos, ment i ànima. Els participants es troben en un ambient trànquil i entren paulatinament en un estat de meditació profunda. El Gran Mestre va iniciar la pràctica d´aquest mètode excepcional als anys 90 a la Xina; vist l´èxit, el govern xinès el va honrar demanant-li que realitzés aquestes transmissions als habitants de 16 províncies, on va ser enviat
perquè no hi havia hospitals o els hospitals disposaven de pocs metges.

Aquest treball d'energia integral és difícil d´expressar en paraules, cal experimentatlo, percebre´l, sentir-lo.

La Regulació d'Energia considera el nostre cos des de la perspectiva del Cosmos. El cos humà és un univers petit. Si el cosmos gran i petit no s'equilibren, la gent es posa malalta. Amb la transmissió d’energia es restaura l'equilibri entre el gran cosmos i el microcosmos. Cada color, cada vibració, cada informació, arriba a l'òrgan intern apropiat.

Les diferents freqüències d'energia ajuden al cos, en la desintoxicació i recuperació de diverses malalties. I també a l´ànima. Equilibren profundament cos i ànima. Altres efectes positius són la reducció de la depressió, del mal humor, l'insomni i l'estrès mental, i la regulació de les relacions interpersonals. 

Pràctiques específiques


Les Pràctiques Específiques FHY configuren un profund programa de vida saludable. Us en proposem algunes:

Passeig entre les Estrelles
Pràctica de 6 moviments per “emprendre” un viatge interestel.lar, plàcid i meravellós, sintonitzant amb l´Univers, equilibrant les emocions i les constants vitals. 

Pràctica del Saltar i Crèixer
Pauta de 9 moviments, dinàmica i divertida, que millora la postura corporal, ens rejoveneix i ens ajuda a reduir pes.

Respiració de la Tortuga d´Or
Mètode ancestral enfocat a la relaxació, a optimitzar la funció cardiorespiratòria i els ritmes biològics. Aporta longevitat, vitalitat i serenor.

Pràctica de la Bona Nit
Taula d´exercicis per abans d'anar a dormir per a sintonitzar la nostra fisiologia amb l´energia de la nit, permet aconseguir un descans reparador. 

Pràctica de la Solidaritat
Basada en el reconeixement de que tots som ú y que tothom és participe de la responsabilidad global. Per ajudar-se un mateix, ajudar als altres i a la Terra. 

Llenguatge sense paraules
Millora les relacions interpersonals, recodifica les emocions, sana l´ànima. Taller específic.                                                                                      

Cerimònia FENG HUANG YUAN del TÈ SUPREM
Deixeu que l'escalfor, l'aroma i l'energia del tè FHY, us ajudin a desbloquejar els meridians, eliminar toxines, millorar la inmunitat i equilibrar les emocions. El tè FHY us dòna accés a un estat de mindfulness & healthfulness. Doneu-vos l'oportunitat: prendre el tè suprem pot obrir la porta al vostre benestar.

TALLER “FH CAMPANA DE BRONZE”


Taller sobre els conceptes teòrics i mecanismes d'execució d'una pràctica fonamental del sistema FHY, “La Campana de Bronze”.
Aquest taller permet meditar facilment dempeus, amb cert moviment. La pràctica habitual millorarà el vostre benestar de manera significativa.  

Alguns efectes de la pràctica són: 
• Accelerar el procés de sanació natural del cos  
• Alleujar el dolor físic i emocional 
• Reforçar el sistema immunitari i prevenir malalties 
• Ressoldre la por, l'ansietat, l'estrès, la ira i la depressió 
• Desintoxicar i optimitzar el pes corporal 
Tanmateix, per afrontar aquestes situacions i/o per ajudar a tercers, es recomana profunditzar en el mètode FHY i accedir al Taller “Mà Divina”

TALLER “Mà Divina”


Taller per aprofundir en la metodologia FHY .
Al Taller Mà Divina, que requereix haver cursat l´anterior (de fet n´és el complement) aprenem a moure, restaurar i preservar l'energia vital (Qi). Experimentem la connexió de la intel·ligència innata del nostre cos amb l'energia de la Terra i el Qi Universal, sense esforç mental. Vetllem més profundament per a la nostra salut, incidint en el pasat, en el present i en el futur, totavegada que aprenem tècniques senzilles per a ajudar a la nostra familia i amics. 

DAN DAO, Curs d´Alquimia Interior 


L´alquimia DAN DAO crea el miracle de la vida i el despertar espiritual. El curs activa la capacitat interna que tenim tots els humans per despertar els nostres dons naturals i convertir-nos en Humans Vertaders. Només cal entrar en sintonia amb l’energia del cor i tenir una actitud profundament humil. Respectant totes les manifestacions de la vida ens tornarem rics i poderosos, serem forts i potents com l`herba que creix trencant el gel i vencent la neu.

Es requereix haver cursat abans: 
- FH CAMPANA DE BRONZE 
- MÀ DIVINA 

Calendari d'activitats

Tots els dimecres
Trobada on-line  a les 19 h., obert a tothom.
Per aproximarse a la altíssima energia de FHY i xercitarse en les pràctiques bàsiques.

Tots els dijous
Trobada on-line a les 19 h., per a estudiants avançats.
Teoria i practica per tal d’experimentar la força grupal de l’energia FHY.
Per a practicants de FHY Campana.

Conectar per watsapp al 615783233 

Les quatre frases del Gran Amor

Les paraules del Gran Amor poden ser usades per regular una àmplia varietat de problemes, en la família, en les relacions i en el treball. S'apliquen a totes les persones, independentment de la seva fe, a tots els animals i plantes, a tots els éssers vius, a tots els òrgans, a totes les cèl·lules...

Les paraules del Gran Amor amb el Moviment corresponent són al mateix temps una desintoxicació i purificació del Feng Shui del nostre cos i de l'entorn.

Pràctica per retornar a l'alegria infantil

Una excel.lent pràctica d’obertura cap a l’esprit de la infancia, cap a la simplicitat, la despreocupació i l’alegria.

Per al manteniment del tó vital, el pes i la flexibilitat.

Mobirise