make your own website

Feng Huang Yuan

Vine a practicar amb nosaltres al Jardí del Fènix

Mobirise

FENG HUANG YUAN 

 Podem entendre FHY com una clau per accedir a la màgia de la vida, a la promoció de la salut i la longevitat. L'energia pura de l´Univers arriba als practicants a través dels meridians, dels punts d'acupuntura… Es connecta la sanació del cos amb la sanació de l'ànima, el que no es veu es més important que el que veïem.

Els nostres referents científics són, a banda de la Medicina Tradicional Xinesa, la teoría Hologràfica, i la Morfogenètica de Rupert Sheldrake.

És un mètode, basat en tècniques ancestrals xineses, que ens dóna accès a l´energía adequada al nostre temps. El GM DaTong ha fet una reinterpretació i síntesi, una adaptació a la societat del segle XXI. Amb uns moviments fàcils podem reequilibrar el nostre cos i les nostres emocions, per tal de gaudir al màxim de la vida. La pràctica ens ajuda a accedir simultàniament al cos, la ment i l´esperit, elevant el nivell en tots els aspectes de l'ésser humà, de manera integrada i natural. Un ajustament d´excel.lent qualitat ens permet optimitzar el procés de regeneració.

A travès del FHY ens trobem al Jardí del Fènix, un lloc particular on aconseguir la millor versió de nosaltres mateixos. Amb l´energia renovada ens arriba el que ens convé. Aprofundint en el mètode podrem avançar en el nostre camí.

Les pràctiques les podem fer a casa. És un sistema fàcil, profund i segur, apte per a qualsevol edat i circumstància de la vida, excepte si es pateix una malaltia mental greu. Practicant 20 minuts al dia de manera regular gaudirem de millor relació amb els altres i amb nosaltres mateixos, serem més positius, alegres i sans.

Destinant poc temps a l´aprenentatge inicial ja practicarem de manera autònoma i profitosa, no ens podem perdre tanta saviesa!!! 

Mobirise


Gran Mestre DaTong

Va néixer a la costa est de la Xina, en un petit poblet on s'ha cultivat des de temps ancestrals el Qi Gong i on s´han conservat ben vius els vincles amb la cultura tradicional xinesa.

De nen va practicar Qi Gong, la “Campana de Bronze”. Els seus mestres van aprendre amb Jian Youshan, deixeble directe del famós Sun Lutang. Era un adolescent malaltís, va centrar-se en l'aspecte de la salut i va superar la malaltia. Llavors va elevar la “Campana de Bronze” a un nivell energètic superior i així es van desenvolupar les seves extraordinàries capacitats alhora que aprofundia en el coneixement de les lleis còsmiques.

A finals dels 80, molts deixebles el seguien, la seva escola s´anomenà Tian Gong, "Qi Gong del Cel". Fou un dels mestres de Qi Gong de més prestigi a la Xina, un Gran Mestre. Va emigrar a USA l'any 1995, iniciant la difusió a Occident de les tècniques còsmiques de Tian Gong. Va impartir els seus ensenyaments també a Europa, freqüentment a Alemanya i a Espanya.

A finals de 2011 percep l'arribada d'un nou cicle, iniciant un nivell superior, adaptat a la nova època, que resulta més profund i senzill. Així sorgeix Feng Huang Yuan, “Jardí del Fènix”. 

Mobirise


Practiques i Cursos

 FHY ens proposa practiques físiques & espirituals, compatibles amb qualsevol religió, fàcils, segures i efectives. Els coneixements d´Orient complementen els nostres. No ens entretenim gaire amb la teoría, l´experiència és la protagonista.

Així quan practiquem el "Passeig entre els Estels", amb moviments naturals, ens sentim confiats i tranquils.

I quan practiquem els "Gestos & Paraules d´Amor", una altra pràctica introductòria, ens adonem del potencial de les nostres paraules i accions.

Si l´experiència us agrada i en teniu més ganes, us oferim altres tallers, com ara “Qi Gong Campana de Bronze” i “Qi Gong Mà Divina”, pràctiques més avançades, on la consciència queda en el seu estat més simple i, a la vegada, més despert. Amb la ment en aquesta situació de descans es calmen els nervis i s´equilibren les constants vitals.

L´aprenentatge és ràpid i acabat el taller podreu practicar pel vostre compte, encara que recomanem alguna sessió d´afiançament. 


Les Pràctiques Específiques FHY configuren un profund programa de vida saludable. Us en proposem algunes:

Passeig entre les Estrelles
Pràctica de 6 moviments per “emprendre” un viatge interestel.lar, plàcid i meravellós, sintonitzant amb l´Univers, equilibrant les emocions i les constants vitals. 

Pràctica del Saltar i Crèixer
Pauta de 9 moviments, dinàmica i divertida, que millora la postura corporal, ens rejoveneix i ens ajuda a reduir pes.

Respiració de la Tortuga d´Or
Mètode ancestral enfocat a la relaxació, a optimitzar la funció cardiorespiratòria i els ritmes biològics. Aporta longevitat, vitalitat i serenor.

Pràctica de la Bona Nit
Taula d´exercicis per abans d'anar a dormir per a sintonitzar la nostra fisiologia amb l´energia de la nit, permet aconseguir un descans reparador. 

Pràctica de la Solidaritat
Basada en el reconeixement de que tots som ú y que tothom és participe de la responsabilidad global. Per ajudar-se un mateix, ajudar als altres i a la Terra. 

Llenguatge sense paraules
Millora les relacions interpersonals, recodifica les emocions, sana l´ànima. Taller específic.                                                                                      

Cerimònia FENG HUANG YUAN del TÈ SUPREM
Deixeu que l'escalfor, l'aroma i l'energia del tè FHY, us ajudin a desbloquejar els meridians, eliminar toxines, millorar la inmunitat i equilibrar les emocions. El tè FHY us dòna accés a un estat de mindfulness & healthfulness. Doneu-vos l'oportunitat: prendre el tè suprem pot obrir la porta al vostre benestar.


TALLER “FH CAMPANA DE BRONZE”
Taller sobre els conceptes teòrics i mecanismes d'execució d'una pràctica fonamental del sistema FHY, “La Campana de Bronze”.
Aquest taller permet meditar facilment dempeus, amb cert moviment. La pràctica habitual millorarà el vostre benestar de manera significativa.  

Alguns efectes de la pràctica són: 
• Accelerar el procés de sanació natural del cos  
• Alleujar el dolor físic i emocional 
• Reforçar el sistema immunitari i prevenir malalties 
• Ressoldre la por, l'ansietat, l'estrès, la ira i la depressió 
• Desintoxicar i optimitzar el pes corporal 
Tanmateix, per afrontar aquestes situacions i/o per ajudar a tercers, es recomana profunditzar en el mètode FHY i accedir al Taller “Mà Divina”


TALLER “Mà Divina”
Taller per aprofundir en la metodologia FHY .
Al Taller Mà Divina, que requereix haver cursat l´anterior (de fet n´és el complement) aprenem a moure, restaurar i preservar l'energia vital (Qi). Experimentem la connexió de la intel·ligència innata del nostre cos amb l'energia de la Terra i el Qi Universal, sense esforç mental. Vetllem més profundament per a la nostra salut, incidint en el pasat, en el present i en el futur, totavegada que aprenem tècniques senzilles per a ajudar a la nostra familia i amics. 


DAN DAO, Curs d´Alquimia Interior 
L´alquimia DAN DAO crea el miracle de la vida i el despertar espiritual. El curs activa la capacitat interna que tenim tots els humans per despertar els nostres dons naturals i convertir-nos en Humans Vertaders. Només cal entrar en sintonia amb l’energia del cor i tenir una actitud profundament humil. Respectant totes les manifestacions de la vida ens tornarem rics i poderosos, serem forts i potents com l`herba que creix trencant el gel i vencent la neu.

Es requereix haver cursat abans: 
- FH CAMPANA DE BRONZE 
- MÀ DIVINA 

Calendari d'activitats

Cerimònia del Tè Suprem, per Carmina Roura 
16 d´abril, 17h30-19h
Puigcerdà (Catalunya) 
Inscripció prèvia: 638490450, Centre Antahkarana
——————
Cerimònia del Tè Suprem, per Carmina Roura
5 de maig, 17h30-19h
Puigcerdà (Catalunya)  
Inscripció prèvia: 638490450, Centre Antahkarana
—————— 
FH Campana de Bronze, per Esther i Carmina Roura
19 i 26 de maig, de 15h a 19h
Llívia (Catalunya)
Inscripció prèvia: al Museu Municipal o al 972896313 

Mobirise